313 000,- Ft felett a szállítás ingyenes

Exterio.sk

|
0
Összes kategória
Raktáron
Ülőgarnitúrák
Sarki asztali settek
Asztali szettek
Székek és fotelek
Asztalok
Asztal lábak
Napágyak és nyugágyak
Függőágyak
Napernyők
Grillek
Biohort tárolók
Védelem és tisztítás
Kiegészítők
Akció
REFERENCIÁK
Norwick Steel asztal
Exterio

Norwick Steel asztal

Hatalmas kerti asztal Norwick Steel akácfa lappal és acél lábakkal vintage kivitelezésben. 

438 900,- Ft / -20 %
351 000,- Ft
Kód: 15EX8-341
Elérhetőség
Raktáron
Mennyiség
-
+
Megosztani

Részletes leírás

A Norwick Steel kerti asztal nagy akácfa lappal vintage kivitelezésben és masszív lábakkal minőségi horganyzott acélból elégendő helyet biztosít egy nagyobb ünneplésre. Akác ugyanúgy mint a horganyzott acél kitűnően ellenállnak a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak, így az asztal kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas.  

 

Exterio Norwick Steel Faro natur

 

Az akácfa

Akácfa a legmerevesebb, nagyon kemény és stabil fa, amely Közép-Európában is nő. Ezért a legalkalmasabb és a kerti bútorok előállításához leginkább használják, mivel ezektől hosszú életet és formai stabilitást várunk. Az akácfa természetesen ellenáll az időjárasi viszongatásoknak,de a rovarok és a fát pusztíto gombák ellen is. Nem csak a kerti bútor gyártók, hanem a borkészítők a hordók miatt vagy terasz építők is kedvelik ezt a fát. Így az akácfa terasszra biztonságosan elhelyezheti az akácfa kerti bútorát, és mindkettő, elegendő gondossággal, szó szerint örökkévalóvá válik.

 

Horganyzott acél

A horganyzott acél nemcsak mechanikusan, hanem kémiailag is megvédi az acélfelületet a korróziótól. A horganyzott réteg nagyon erős és stabil, és ha mechanikailag is megsérül, akkor a korrózió nem fog tovább terjedni. Ezért a horganyzott acélból készült kerti bútorok  végtelenül merevek és tartóssak maradnak. Ezért is a horganyzott acél az autógyártók, korlátgyártók vagy ereszgyártók kedvenc anyagja. A horganyzott acélból készült kerti asztalok kiváló és stabil választékot jelentenek a teraszhoz is, mivel az asztal stabilabb lesz az acél nagyobb súlya miatt, és csak egy kiss szél nem fogja feldöntenni.

 

Méretek

250/100/77 cm (sz/mé/ma)

Partnerek

 

 

 

 
Kapcsolat
Üzleti központ STYLA
Studená 4B
821 04 Bratislava (SK)
 
Nyitvatartási
Hét.: 10:00 - 19:00 L.
Kedd - Vas.: 10:00 - 20:00 L.
 
www.exterio.sk
www.exterio.cz
www.exterio.hu
www.exterio24.at