313 000,- Ft felett a szállítás ingyenes

Exterio.sk

|
0
Összes kategória
Raktáron
Ülőgarnitúrák
Sarki asztali settek
Asztali szettek
Székek és fotelek
Asztalok
Asztal lábak
Napágyak és nyugágyak
Függőágyak
Napernyők
Grillek
Biohort tárolók
Védelem és tisztítás
Kiegészítők
Akció
REFERENCIÁK
Meridien ülőgarnitúra
4 Seasons Outdoor

Meridien ülőgarnitúra

A Meridien kerti ülőgarnitúra a 4SO-tól, elegáns és vonzó eleme kertjének és ezenkívül rengeteg helyet kínál az egész család számára.

1 024 500,- Ft
Kód: 114S20-860
Elérhetőség
Raktáron
Mennyiség
-
+
Megosztani

Részletes leírás

4 seasons outdoor logoA Meridien Sarokülőgarnitúra a 4 Seasons Outdoor-tól ,az ön kertje egyszerűen ellenállhatatlanul fog kinézni. A kompakt sarokszett rengeteg helyet kínál az egész család számára. Az alumínium keretnek köszönhetően rendkívül könnyű és az oldalso lapos teak fa részek jóvoltából ugyanakkor funkcionális és stílusos. A Meridien kerti ülőgarnitúra párnái speciális gyorsan szárado Qiuck Dry Foam habból készülnek,melyek áteresztik a vizet és olefinból készült lehuzhato huzatokkal vannak bevonva.Az olefin huzatok ellenállnak minden időjárási viszontagságnak.

 

4SO Meridien

 

Mi az FSC®?

A Forest Stewardship Council (FSC) egy nemzetközi szervezet, amely elkötelezetten védi az erdőket és ügyel annak felelősségteljes gazdálkodására az egész világon.Az FSC egy szervezet fatermékek certifikálására. Az FSC az erdők fenntartható felhasználásának a biztosítására alapították. Az FSC által definiált normák hivatottak egy szociális, környezetbarát ugyanakkor ökonómiailag vállalható erdőgazdálkodás létrehozására. Ez az egyik oka annak, hogy az FSC-ket minden nagyobb környezetvédelmi és fejlesztési szervezet támogatja. És ebben egyedülálló az FSC!

 

A 4 Seasons Outdoor kerti bútor az év 12 hónapjában tárolható kültérben. Rossz időben nem szükséges a bútorokat áthelyezni esőtől védett helyre, így a terasz otthonos és hívogató marad egész évben. 

Lehetőséget nyújtunk a kerti bútor részeinek egyéni kiválasztására a vásárló igényei szerint. Az eredeti szett tovább bővíthető.

A 4 Seasons Outdoor kerti bútor legfőbb előnyei közé tartozik a speciális párna bélés, "Quick Dry Foam", mely vízáteresztő, így nem igényel védelmet az eső ellen. Az Olefin szálaknak köszönhetően a huzatok nem csak szépek, de kellemesek is.

 

Összetétel

1x 2-kanapé job

1x 2-kanapé bal

1x sarokmodul

1x asztalka

 

Méretek

2-kanapé (job/bal): 165/80/83 cm (SZ/MÉ/MA)

 

sarokmodul: 80/80/83 cm (SZ/MÉ/MA)

 

asztalka: 79/79/27 cm (SZ/MÉ/MA)

 

Térbeli elrendezés
250 x 250 cm

 

Quick Dry Foam

Mint ahogyan azt a név is érzékelteti, a 4 Seasons Outdoor bútorok tárolása nem okoz gondot kedvezőtlen időjárási körülmények esetén. A bútor egész évben kinthagyható a teraszon, erre van tervezve és készítve. Nem tesz kárt benne sem az eső, sem a hideg.

 

Exterio
Partnerek

 

 

 

 
Kapcsolat
Üzleti központ STYLA
Studená 4B
821 04 Bratislava (SK)
 
Nyitvatartási
Hét. - Vas.: 10:00 - 20:00 L.
 
www.exterio.sk
www.exterio.cz
www.exterio.hu
www.exterio24.at