313 000,- Ft felett a szállítás ingyenes

Exterio.sk

|
0
Összes kategória
Raktáron
Ülőgarnitúrák
Sarki asztali settek
Asztali szettek
Székek és fotelek
Asztalok
Asztal lábak
Napágyak és nyugágyak
Függőágyak
Napernyők
Grillek
Biohort tárolók
Védelem és tisztítás
Kiegészítők
Akció
REFERENCIÁK
Gyakori kérdések

Mi a műrattan?

 

A mesterséges rattan polietilén anyagból készült természetes rattan utánzatban. Ez egy nagyon szilárd, tartós és ellenállóképes anyag. Rugalmasságának köszönhetően a szálakat különböző érdekes formákra lehet fonni. A műrattan ellenállóbb mint a természetes rattan, így nagyon sokáig kitart. Sőt, a mesterséges rattan teljesen újrahasznosítható és nem toxikus.

 

Milyen előnyökkel jár a műrattan a természetes rattanhoz képest?

 

A műrattan rattan szinte karbantartást nem igényel, és sokkal hosszabb ideig kitart, mint egy természetes rattan, amely megszakad és megtörik. Hogyan kell a mesterséges rattant gondozni? A karbantartás és gondozás nagyon egyszerű. A szennyeződések nedves ruhával tisztíthatóak, tisztítószerek (és ha mégis, akkor csak minimális mértékben) vagy nyomás alatt lévő vízzel.

 

Hogyan áll ellen az időjárási viszontagságoknak ?

 

A mesterséges rattan nagyon jól ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak. Nem penészedik, nem rozsdásadik, nem hámlik, nem reped és tartós a színe. Ellenáll az UV sugárzásnak, ezért hosszú élettartammal rendelkezik.

 

Hogy áll ellen az UV sugarzásnak? 

 

Elsődleges előnye az UV sugárzással szembeni ellenállás, így a nap nincs káros hatással a bútorra, amely így sokáig  fenn tartja a színtartósságát.

 

Kint lehet hagyni a bútorokat, még ha esik is, vagy szükséges bevinni?

 

A mesterséges rattannak kiváló vízállósága van, ami a többi anyag kopásának a fő oka. Polyetilénből készül, amely biztosítja a színtartósságát, ellenáll a sós víznek, a savas esőnek és a napolajaknak. Ezért a műrattan  bútorokat nem szükséges bevinni a belső térbe.

Partnerek

 

 

 

 
Kapcsolat
Üzleti központ STYLA
Studená 4B
821 04 Bratislava (SK)
 
Nyitvatartási
Hét.: 9:00 - 18:00 L.
Kedd. - Pén.: 10:00 - 18:00 L.
Szo. - Vas.: zárva
 
www.exterio.sk
www.exterio.cz
www.exterio.hu
www.exterio24.at